Apotheek De Nil

Gepersonaliseerd advies, van verzorging tot genezing

In het centrum van Dendermonde bevindt zich apotheek De Nil, vlakbij de Brusselstraat, OP de Vlasmarkt.
Al sinds 2002 leveren wij steeds zo correct mogelijke medicatie af die kan helpen bij al uw fysieke en psychische problemen. We proberen onze patiënten goed te begeleiden en steeds hun voorschriften op te volgen naar wijzigingen, zodat ze zeker de juiste geneesmiddelen mee krijgen. Bovendien bieden we bij elke aflevering advies over het gebruik en de opvolging van uw medicatie.

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat verzorging is. Voor elk huidprobleem kan u bij ons terecht. Of het nu gaat om gezicht, lichaam, haar, make-up, baby-artikelen… we vinden steeds het geschikte product voor u uit ons ruim assortiment voor gezicht- en lichaamsverzorging alsook hypoallergene make-up. U kan steeds terecht voor gepersonaliseerd advies met huidanalyse. Zo kunnen we elke patiënt het beste product aanbevelen, in functie van zijn of haar huidtype.

Verder helpen wij graag bij het samenstellen van uw huis en/ of reisapotheek en maken wij met veel plezier een medicatieschema voor u op.

Komt u vaak bij ons in de zaak? Vergeet dan niet te vragen naar een spaarkaartje zodat u kan genieten van een stevige korting.

Tot snel!

Kristel De Nil (apr.)